Fichet

Portes

La màxima seguretat per a casa teva.
Triple protecció (EN1627 y A2P).

Les nostres portes blindades es componen d'una carcassa de pi massís, dues làmines de ferro acerat de 0,7 mm. de gruix i un aplacat final de la porta a seleccionar entre una gran varietat de models i acabats de fusta.

Tot això va acompanyat d'una Línia de frontisses, consistent en dues tires de platines de ferro, proveïdes de 5 nusos de frontisses amb rodaments i deu pivots antipalanca, reforçant la zona de perns, amb acabats en daurat o cromat.

Aquest binomi de Porta blindada i Línia de frontisses és el complement perfecte per a un Pany d'Alta Seguretat FICHET.

Saps la importància de protegir la teva llar dels lladres, per això vols invertir en una porta que et garanteixi la seva resistència i seguretat.

Potser t’has estat estat informat de diferents opcions i que ara mateix et sentis confús en escoltar a parlar de tanta normativa, graus i homologacions.

El que et passa és normal, només significa que tens un iterés real en trobar la porta que necessites, resistent als lladres, que s’adapti a l’estètica de la teva vivenda i amb una durabilitat garantida.

Això és precisament el que ha motivat als enginyers de Fichet, donant un pas de gegant gràcies a tot l’après en els últims 190 anys fabricant sistemes de seguretat eficaços.

Panys d'Alta Seguretat

Revoluciona la seguretat de la teva porta.
Claus 100% anti-bumping i anti-còpia.

Amb una sola volta de clau, el pany Fichet es tanca en 6 punts:

– 1 doble pestell central, reforçat amb plaquetes d'acer tractat al manganès

– 4 pestells laterals de ganxo, basculant en sentit oposat.

Cilindre F3d d'acord amb les exegències més severes de l'a2p, marca de qualitat reconeguda per les Companyies Asseguradores, el cilindre Fichet F3d ha resistit amb èxit tots els tests efectuats pel Centre Nacional de Prevenció i Protecció.

La seguretat que se sent.

¿Sabies que els lladres poden entrar en pocs segons a més del 90% dels habitatges del nostre país, sense eines complexes i de forma silenciosa?
Això és possible perquè la majoria de portes es poden manipular de forma simple amb tècniques com el “bumping”, “magic key”, rossinyols, claus falses,… i el pitjor de tot és que a Internet qualsevol pot trobar tutorials que ensenyen a fer-ho. Per això a Fichet ajudem a persones preocupades per la seva seguretat i que volen posar remei d’una vegada per totes a aquesta situació. La nostra experiència de més de 190 anys dedicats a la protecció de milers de clients a tota Europa et garanteix la seguretat que necessites i estàs buscant.

Caixes Fortes

Protegeix els teus objectes més preuats.

Gamma de caixes fortes de mides variades, discretes i pràctiques. Les caixes fortes et serviran per protegir els teus documents i objectes de valor del robatori i de la curiositat aliena. Concebudes per a un ús diari, les caixes FICHET presenten una gran diversitat de volums interiors per respondre a la perfecció a les necessitats actuals… i preveure les futures. L'experiència ens indica que quan s'adquireix una caixa forta ràpidament se n'ocupa l'interior.

La teva vida més fàcil amb allò més preuat sota ma.

Segur que has experimentat alguna vegada l'estrés de buscar algo que necessites i no apareix enlloc, i el pitjor de tot és que això succeeix el dia que tens més pressa.

Amb les caixes fortes de Fichet mai més et tornarà a passar, perquè és tan còmode i pràctica d'utilitzar que guardarà tot allò de valor que vols tenir protegit i a mà.

Estem en contacte

Si vostè està interessat en saber més sobre com treballem o té alguna feina a fer, si us plau ompli el següent formulari o truqui'ns en horari d'oficina.